GUILLERMO ALTADILL TRIA SANT FELIU

GUILLERMO ALTADILL TRIA SANT FELIU

Segons Informa Radio Sant Feliu El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols s’ha convertit en el port base de l’embarcació IMOCA 60 capitanejada pel regatista d’elit mundial, el català Guillermo Altadill. L’esportista professional porta més de 3.000 milles a les seves esquenes i fins a nou voltes al món. Entre el seu palmarès, hi ha la tercera posició de la Transatlantic Race l’any 2011 o el rècord de la volta al món sense escales l’any 2004 amb 58 dies, 9 hores i 36 minuts. El seu proper gran repte és la pròxima edició de la Barcelona World Race, que donarà el tret de sortida el 31 de desembre del 2014.
“He escollit Sant Feliu de Guíxols perquè és un dels millors ports a nivell logístic. A més, és tranquil i està a prop de punts on les condicions meteorològiques són més severes, com ara el golf de Lleó”, detalla Altadill. L’IMOCA 60, que va tenir un cost de 3,5 milions d’euros, va ser construït el juliol del 2007 i el 2010 va guanyar la Route du Rhum. Té una longitud de 18,28 metres i l’alçada del pal és de 27,50 metres. Aquesta setmana es desplaçarà a Barcelona i, després, a Palma de Mallorca on protagonitzarà un anunci publicitari. “Posteriorment, estarà unes setmanes a Anglaterra per poder fer-li algunes modificacions”, explica Altadill. El mes de febrer tornarà al port guixolenc.
Altadill ja va participar amb la mateixa embarcació a la Barcelona World Race celebrada l’any 2007 però va haver d’abandonar quan estava en aigües sud-africanes. Altadill espera que en la propera edició si pugui completar la volta al món navegant. “En regates tan llargues acabar és un premi, però l’objectiu sempre és estar entre els tres primers”, deixa clar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.