EL TAEKWONDO GANXÓ VA COMPETIR A ALELLA

Segons Informa Radio Sant Feliu El Club Taekwondo A Punt de Sant Feliu envia la crònica de la seva participació en el campionat que es va disputar a Alella el 26 d’octubre corresponent a la Copa Catalana de Taekwondo Famc Infaltil de Combat amb un equip de 6 competidors. Els resultats foren els següents:
En cadets, Luís Morales Castaño va participar en la categoria de menys 44 kg arribant a les semifinals i va quedar tercer, medalla de bronze .
Pol López Llorca va participar en la categoria de menys 37 kg arribant a la final després de fer 3 combats es va proclamar campió obtenint trofeu .
En infantils :
Guillem Pujol Muñoz va participo en categoria de 9 anys i menys de 34 kg , va estar molt bé guanyant 2 combats per KO guanyant la final sense problemes, proclamant-se campió i aconseguint trofeu.
Nil Pérez Llorca va participar en categoria de  8 anys i menys de 25 kg , va perdre en quarts de final donant guerra , va obtenir medalla de participant .
Ivon Garcia Montes va participar en categoria de  9 anys i menys de 30 kg , es va comportar molt bé tot i no ser la seva especialitat quedant tercera amb medalla de bronze.
Reece Ditnutt va participar en la categoria de 8 anys i menys de 30 kg, arribant fins a la final que podia haver guanyat de no per forces majors, quedant segona i obtenint la medalla de plata.
Pol Fernandez va fer de coach dirigint amb intel·ligència i transmetent l’experiència adquirida en els seus combats.
El Club considera que l’objectiu s’ha complert i que tots varen gaudir del campionat, especialment els que varen pujar al pòdium.