El Guíxols surt escaldat per un Farners superior

Segons Informa El Punt Avui Toc d’atenció seriós el que va rebre el Guíxols a mans del Farners (1-4). El conjunt ganxó continua sense guanyar un partit de lliga després de vuit jornades i ahir no va poder fer res per aturar un rival que va ser superior en gairebé totes les fases del matx.

Ja d’inici, el Farners va controlar el partit amb possessió i va disposar de les primeres arribades. Els jugadors dirigits per Pep Triadú van avisar dues vegades –mitjançant Fajardo (20′) i Guitart (25′)–, però en el tercer intent Riki Solà no va perdonar i va establir el 0-1 amb un xut potent des de la frontal. Només deu minuts després, Almendros, amb un altre xut creuat lluny de l’abast de Castilla, va fer el segon gol colomenc.

En la segona meitat, el Guíxols va millorar tímidament en els primers compassos gràcies als canvis introduïts per l’entrenador, Ramón Monràs. Fins i tot, els de Sant Feliu van escurçar distàncies amb un cop de cap de Marc Medina, però només va ser un miratge, ja que, cinc minuts després, novament Almendros marcava i sentenciava els ganxons.

En el minut 74 del matx, Guitart va fer l’1-4 definitiu i dolorós per a un Guíxols que es troba contra les cordes i en l’última posició de la taula. El Farners, per contra, va marcar en 74 minuts els mateixos gols que en 630 de les primeres set jornades de lliga, quatre. Els de Pep Triadú escalen fins a l’onzena posició de la taula classificatòria.

GUÍXOLS: Castilla, Chicho, Ramírez (Marc Medina 46′), Tena, Pau Menéndez, Alsina, Santamaria, Sosseh (Xavi Mora) 74′), Moha (Garrido 81′), Musa (Callicó 69′) i Mancheño (Carlos Gómez 46′)
FARNERS: Jose, Negre, Joel, Criado (Isaac 62′), Fajardo, Cornellà, Gusó (Fonollet 81′), Riki Solà (Martín 84′), Almendrós (J.Martínez 85′), Guitart i Quimo.
GOLS: 0-1 (32′) Riki Solà. 0-2 (42′) Almendros. 1-2 (61′) Marc Medina. 1-3 (66′) Almendros. 1-4 (74′) Guitart.
ÀRBITRE: Padrós Baciero. T.G.: Als locals Santamaria i Musa; als visitants Negre, Criado, Fajardo i David Cornellà.