Empat a gols i intensitat entre el Lloret i el Guíxols

Empat a gols i intensitat entre el Lloret i el Guíxols

Segons Informa El Punt Avui Els dos equips arribaven a un dels duels gironins de la jornada amb la necessitat de puntuar de tres en tres per intentar posar distància respecte a la zona de descens. El partit va ser molt intens, com ho demostra que al minut 66 cada equip ja havia rebut una expulsió, i també igualat.

La primera part va ser de domini local i el primer gol va arribar ben d’hora. Agi va controlar tot sol davant del porter del Guíxols Dani Castilla, després d’aprofitar un mal rebuig de la defensa. El jugador lloretenc no va fallar (8′). Durant aquests primers 45 minuts, els d’Edu Urdiales van tenir bones ocasions per ampliar l’avantatge, sobretot a través d’un llançament de falta de Bader i d’un xut llunyà de Pol, però qui va trobar el premi de l’empat va ser el Guíxols. En el minut 41, Pau va aconseguir restablir la igualtat al marcador amb una bona rematada de cap.

Abans del descans, el jugador visitant Pajares va veure la segona groga i va ser expulsat. Malgrat la inferioritat numèrica, l’inici del segon temps va ser molt igualat i tots dos equips van disposar d’oportunitats per posar-se per davant en el marcador, però tant el Lloret com el Guíxols no van tenir encert. Al 66′, el col·legiat va expulsar el lloretenc Marc Soler, fet que va restablir la igualtat numèrica al terreny de joc.

Fins al final, els dos equips ho van seguir intentant però sense prendre tants riscos en atac i, fruit del cansament, el partit va entrar en una fase amb més imprecisions.

L’empat deixa el Lloret a la zona mitjana i el Guíxols, a la part baixa. En el cas del Guíxols, la victòria se segueix resistint aquesta temporada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.