Sense perdre el nord

Sense perdre el nord

Segons Informa El Punt Avui El Guíxols no ha començat bé la temporada, com ho demostren els tres punts sumats en les primeres sis jornades de lliga. Lluny de posar-se nerviosos, el club ganxó ja té experiència en una categoria molt complicada com la primera catalana i el cos tècnic és conscient que el que avui és blanc en pocs dies es pot tornar negre i a l’inrevés. “Des de la directiva s’ha transmès tranquil·litat. Estem acostumats a gestionar situacions com aquesta i en temporades anteriors hem vist que amb paciència i sense perdre el nord els resultats arriben. Cal millorar certes coses però crec que ens en sortirem”, destaca Monràs, que el curs passat a hores d’ara tenia set punts fruit de dues victòries i un empat. La situació actual, doncs, no preocupa el vestidor, però són conscients que cal començar a sumar de tres en tres.

Millorar a fora

Monràs i el seu cos tècnic destaquen els tres partits que el Guíxols ha empatat a casa i que els fan ser optimistes amb vista al futur: “L’equip a casa ha competit molt bé i s’ha aconseguit puntuar contra equips importants com el Júpiter, el Montcada i el Sabadell B. Sembla que els tres empats no siguin res perquè a fora no hem sumat cap punt, però s’ha fet bon joc. Cal abstreure’s de la classificació, en què som cuers”, explica el tècnic.

Ara mateix, els blaugrana són a només tres punts de la salvació i demà visiten el Lloret. “Fins ara no s’ha demostrat que siguem inferiors a cap rival, però hem de saber gestionar algunes fases dels partits i petits detalls”, conclou Monràs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.