Un turista alemany, ferit en caure d’un balcó a Platja d’Aro

Un turista alemany, ferit en caure d’un balcó a Platja d’Aro

Segons Informa El Punt Avui Segona persona que cau daltabaix d’un balcó en dos dies a les comarques gironines. Aquest cop també ha estat un noi menor d’edat, un turista alemany de 16 anys que estava passant uns dies de vacances a Platja d’Aro amb un grup de companys i monitors del mateix país. Els fets van tenir lloc vora tres quarts de nou del vespre, a l’hotel Rosamar, situat a la plaça Major, en una zona molt cèntrica. El jove estava fent la perillosa maniobra de passar d’una balconada a l’altra, ja que volia anar a l’habitació d’un amic de la colla i estalviar-se així passar pel passadís. Però la juguesca no li va sortir bé, li van relliscar els peus i va caure al buit des del segon pis, però que en altura acaben sent tres pisos, ja que hi ha platja baixa. El noi va tenir la sort que una barana va esmorteir el cop; si no, s’estaria parlant de lesions molt més greus.

Testimonis dels fets es van adonar ràpidament del que havia passat i van trucar immediatament als serveis d’emergència perquè acudissin al lloc dels fets. Un cop allà, els sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van estabilitzar el noi, que en cap moment va perdre el coneixement, i posteriorment el van traslladar en ambulància fins a l’hospital de Palamós. El turista va quedar ingressat a l’hospital durant gairebé dos dies, i ahir els metges ja li van donar l’alta, però amb el braç enguixat.

Precisament diumenge, un altre menor, un nen de nou anys, també va resultar ferit (es va fracturar una cama) per haver caigut des de la finestra d’un primer pis a un pati interior d’un edifici del carrer Tarragona de Banyoles. Tot indica que el nen va caure accidentalment quan estava jugant a prop de la finestra.

La nit abans de la revetlla de Sant Joan, Georgk Kretschmer, un noi de 19 anys de nacionalitat alemanya, va morir en caure des d’un setè pis a Lloret. La víctima estava allotjada a l’hotel Frigola i va intentar saltar des del terrat d’aquest hotel fins al dels apartaments Blau per banyar-se a la piscina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.