Fuig d’un control a Platja d’Aro anant molt begut, condueix temeràriament i xoca amb un arbre

Fuig d’un control a Platja d’Aro anant molt begut, condueix temeràriament i xoca amb un arbre

En una altra actuació els Mossos van arrestar un conductor que gairebé quintuplicava la taxa màxima d’alcohol i va causar un accident a Peratallada

 

Els Mossos d’Esquadra de Trànsit ha detingut un home a Platja d’Aro que havia fugit d’un control d’alcoholèmia conduint temeràriament i triplicant la taxa màxima d’alcohol. En una altra actuació els agents també van arrestar un altre conductor que gairebé quintuplicava la taxa màxima d’alcohol i va causar un accident a Peratallada.

El primer dels casos es remunta al 9 de juny quan els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector Sant Feliu de Guíxols tenien muntat un control d’alcoholèmia a l’altura del punt quilomètric 41,4 de la carretera C-253, dins del terme municipal de Castell-Platja d’Aro.

Prop de les quatre de la matinada els agents van fer indicacions al conductor d’un turisme per tal que s’aturés. L’home va aturar el vehicle a uns metres del control, va fer marxa enrere de manera brusca i va girar cap a un carrer perpendicular a la via.

Els agents van seguir el conductor escàpol i van veure que circulava a gran velocitat i amb els llums apagats, per diversos carrers del nucli de S’agaró, fins que va sortir-se de la via i va xocar contra un arbre.

La patrulla va veure que l’home estava il·lès i en fer-li la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,78 mg/l en aire expirat, més de tres vegades per sobre del límit màxim permès que, en aquest cas era de 0,25 mg/l.

L’arrestat és un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Sant Feliu de Guíxols, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, per conduir temeràriament i per circular amb una taxa d’alcohol penalment punible.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 10 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.