La candidatura independentista es confirma com a vencedora a les eleccions de la Cambra de Comerç amb 31 vocals

La candidatura independentista es confirma com a vencedora a les eleccions de la Cambra de Comerç amb 31 vocals

La candidatura independentista Eines de País s’ha confirmat com a vencedora a les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona amb 31 vocals dels 40 que es repartien un cop el recompte s’ha considerat definitiu. El recompte provisional n’hi havia atorgat 32. La candidatura Crous&Torres ha aconseguit 4 vocals, la de Carles Tusquets, 3, la candidatura 50/50 n’ha fet 1 i la de Ramon Masià també 1. El delegat que ha perdut el lloc ha estat Francesc Cara, un transportista autònom. Aquesta cadira ha passat a mans de Cartridges Systems, que formava part de la candidatura de Masià, que d’aquesta forma ha obtingut representació.

El Departament d’Empresa i Coneixement, com a òrgan que exerceix la tutela de les Cambres de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació catalanes, ha rebut l’acta de la Junta Electoral Central amb l’escrutini definitiu del vot dels electors per sufragi corresponents a les eleccions per a la renovació dels plenaris d’aquestes corporacions. El nombre de vots vàlids emesos a Catalunya ha ascendit a 22.938.

Empresa i Coneixement subratlla que la participació en aquests comicis no és comparable amb la de l’any 2010, que va ser del 2,31%, ja que en aquestes eleccions ha entrat en vigor l’elecció directa i, en conseqüència, set Cambres no han votat. Només s’han celebrat eleccions a tots els epígrafs de la Cambra de Barcelona (l’única en què la xifra de participació és comparable), i a alguns dels epígrafs de les Cambres de Lleida, Terrassa, Sant Feliu de Guíxols, Sabadell i Manresa.

La Junta Electoral Central també ha decidit sobre els 983 vots que havien quedat pendents de verificació en l’escrutini provisional de vots (955 corresponents a la Cambra de Barcelona, 20 a la Cambra de Terrassa i 8 a la de Lleida). D’acord amb els informes de l’auditoria, la Junta Electoral Central ha acordat admetre’n com a vots vàlids 304, i declarar-ne nuls 679.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.