C.F. SANT JAUME DE LLIERCA, 0 – A.D. GUÍXOLS, 2

C.F. SANT JAUME DE LLIERCA, 0 – A.D. GUÍXOLS, 2

El Guíxols va aconseguir dissabte passat una important victòria en una de les sortides més complicades que li queden aquesta segona volta. Visitava un Sant Jaume que, situat en cinquena posició, ja va estar a punt de donar la sorpresa al Josep Sunyer, on els de Toni Sánchez van aconseguir esgarrapar un punt a l’últim moment. Però ni el bon rendiment del rival, ni el mal estat del terreny de joc, ni la lesió de Sergi Lanzas als primers compassos de partit van evitar que els ganxons aconseguissin la quarta victòria consecutiva.

El partit, ja de bon començament, va seguir el guió esperat. El Guíxols de Toni Sánchez va sortir a fer-se amb el control de la pilota davant un Sant Jaume tancat al darrera, que va trobar amb les pilotades llargues la única manera de fer mal als visitants. Tot i el control ganxó, poques ocasions durant la primera mitja hora de joc. Tan sols dues a peus de Sanku, que no va poder rematar bé a l’interior de l’àrea petita, i un xut creuat de Xavi Mora que va sortir fregant el pal de la porteria de Moreno. Ja la minut 35, l’àrbitre va xiular una agafada d’un defensor local a Sanku a la frontal de l’àrea. Marc Feixas, amb un xut col·locat a la base del pal, va inaugurar el marcador. Amb el 0 a 1 es va arribar a la mitja part.

Al segon temps, el filial olotí va intentar fer un pas endavant buscant posar l’empat al marcador, però amb més cor que cap. Els de Toni Sánchez, molt segurs defensivament, van fer un partit molt intel·ligent, sense prendre riscos innecessaris i apretant la sortida de pilota dels locals, fet que va incomodar en excés l’equip garrotxí. Ja al minut 70, Marc Feixas va fer una passada mil·limètrica a l’esquena de la defensa del Sant Jaume, i Sanku,pentinant la pilota amb el cap, la va aprofitar per establir el definitiu 0 a 2 al marcador. Fins a la fi del partit, els locals van intentar arribar a la porteria de Xavi Donat, però no van aconseguir cap rematada perillosa entre els tres pals.

Amb aquesta victòria, juntament amb les victòries de Bescanó i L’Escala, tot segueix igual en la lluita per l’ascens, i a falta de 11 jornades per acabar la lliga, s’espera un final de competició del més emocionant.

CF SANT JAUME DE LLIERCA: Moreno, Rigau (Dos Santos, 12’), Arnau, Nil, Pol Reixach, Coca (Aisa, 78’), Cruz, Surra, Puignau, Cervera i Saric (Genís, 56’).

AD GUÍXOLS: Donat, Bilal, Toumani, Feixas (Zayas, 81’), Xavi Mora (Cantero, 78’), Sanku, Eloy, Lanzas (Kuhn, 5’), Riki (Marçal, 81’), Callicó (Musa, 72’) i Toribio.

GOLS: 0-1 (35’) Marc Feixas. 0-2 (69’) Sanku.

ÀRBITRE: Rubio Ponsatí. TG: als locals Pol Reixach, Cruz i Dos Santos; i als visitants Xavi Mora, Sanku i Toribio.

Aquesta setmana hi ha aturada de la competició per la celebració del Carnestoltes. El pròxim partit serà diumenge 10 de març, al Josep Sunyer, contra el Santa Pau, equip que actualment ocupa l’última posició de la classificació

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.