Elegides les 10 propostes del pressupost participatiu de Santa Cristina d’Aro

Elegides les 10 propostes del pressupost participatiu de Santa Cristina d’Aro

Un total de 222 veïns i veïnes de Santa Cristina d’Aro, que representen el 5% del cens total, han triat les 10 propostes del pressupost participatiu que s’inclouran en el pressupost municipal de l’Ajuntament de l’any vinent. Les demandes triades, amb un total de 944 vots emesos, ja que cada participant podia votar 5 de les 19 propostes finals, han estat: la neteja del poble (107 vots), instal·lacions pràctica d’atletisme (96), promoció de pisos de lloguer per a joves (93), temperatura de les dutxes del pavelló (69), dinamització comercial (67), adequació del parc de gronxadors de l’avinguda Església (62), activitat per al foment de la lectura per a joves (58), cinefòrum (55), pàrquing municipal d’autocaravanes (50) i ma de pinturta a la pista d’skate (45).

Respecte a les 9 propostes que han quedat fora, Sònia Pujol, regidora de Participació Ciutadana, que és l’àrea municipal que l’ha organitzat, no descarta executar-les depenent de la partida pressupostària de cada àrea. Entre les accions que han quedat excloses inicialment hi ha la millora de la riera Can Dilla, el tall de l’accés de vehicles a la zona esportiva o musifant.

Al llarg del procés del pressupost participatiu, tant a través de la pàgina web com de les respectives assemblees fetes durant l’octubre passat, van participar un total de 90 persones, les quals van fer 81 demandes. Seguidament, el Consell de Ciutadania va escollir les propostes finals, dinou, les quals es van posar a votació des del 19 de novembre fins diumenge passat. La gent ha pogut votar a través de la pàgina web o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a la biblioteca Baldiri Reixac, a la Zona Jove o a la mateixa àrea de Participació Ciutadana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.