Nou procés participatiu pel pressupost cristinenc

Nou procés participatiu pel pressupost cristinenc

Els veïns de Santa Cristina d’Aro estan cridats, per tercer any consecutiu, a participar en la consulta sobre inversions i partides a incloure en el pressupost municipal de 2019. El període de votació comença avui dilluns i s’allargarà fins al diumenge 2 de desembre, i es podrà triar entre 19 possibilitats, de les quals es prioritzaran les deu amb més suports.

Després de la primera edició, en què hi havia un topall econòmic, aquest cop –igual que l’any passat– la llista de propostes només preveu costos orientatius en algun cas i no hi ha límits pressupostaris. Entre les accions, n’hi ha algunes que inclourien obres, com ara la millora de la canalització de la riera de Can Dilla, l’habilitació d’un aparcament d’autocaravanes en algun terreny municipal, la construcció d’una pista d’atletisme a la zona esportiva i, com també han expressat diversos veïns i joves en els treballs de debat sobre el POUM, les permutes entre terrenys per facilitar la promoció de pisos de lloguer social al municipi.

Entre les accions, proposades també pels mateixos ciutadans i preseleccionades en les assemblees de diverses comissions prèvies, n’hi ha que proposen el reforç dels serveis de neteja municipals, la millora de la pista de skate i dels gronxadors de l’avinguda de l’Església o la restricció d’accés de vehicles a la zona esportiva, a banda de la millora de la temperatura de les dutxes del pavelló i el camp de fubol.

Per participar-hi, el consistori torna a habilitar el web –tot i que cal registrar-s’hi–, o es pot anar presencialment a l’oficina d’atenció al ciutadà, la biblioteca, la Zona Jove o l’àrea de Participació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.