Un policia de Sant Feliu demana un expedient disciplinari per al cap

Un policia de Sant Feliu demana un expedient disciplinari per al cap

L’agent de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, delegat sindical i membre de la Comissió de Seguretat i salut que va denunciar dos vehicles del cos per no tenir la ITV passada ha demanat al regidor de la Policia Local, Jordi Vilà (ERC), i a l’àrea de Recursos Humans que s’obri un expedient disciplinari al cap policial Josep Miñarro per aquest assumpte.

A través d’una instància, l’agent i sindicalista justifica l’obertura de l’expedient sancionador per «la manca de cura» cap a la seguretat dels agents per no haver ordenat que no s’utilitzessin els dos vehicles policials que no han superat la ITV i perquè afirma que Miñarro va «mentir públicament en les seves declaracions» a aquest diari referent a aquest tema.

Així, si el cap de la Policia Local va manifestar que els dos vehicles sancionats per no haver superat la ITV són auxiliars, l’agent i delegat sindical afirma que «un es dedica als serveis de paisà per a la vigilància d’estupefaents, i l’altre per a serveis varis i trasllat de gossos».

També exposa que el vehicle de paisà que va multar al passeig de Rius i Calvet realitzava un servei ordinari –el va agafar un comandament del cos, però falta precisar per a què.

«El cap menteix»

I rebat igualment les declaracions de Miñarro, que el divendres passat va manifestar que havia donat l’ordre que no s’utilitzessin aquests vehicles, ja que l’agent afirma que aquesta ordre no ha estat donada. En aquest sentit, el policia i delegat sindical afirma en l’escrit en què reclama l’expedient disciplinari que «el cap de la Policia Local menteix en vàries ocasions i ho fa públicament». No és la primera disputa d’aquest agent i delegat sindical amb el cap de la Policia Local a Sant Feliu de Guíxols.

Per exemple, el juny de 2016 el policia va queixar-se públicament que el cap hagués autoritzat retornar un vehicle retirat per la grua sense pagar cap càrrec. Aleshores, el cap policial Josep Miñarro va contextualitzar aquesta denúncia a l’«enemistat manifesta» de l’agent contra ell i a una pugna salarial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.