Dues germanes de Sant Feliu s’imposen en la Copa Catalana de “kick-boxing” infantil

El passat diumenge 17 de juny es va celebar al Pavelló d’Esports de Manlleu la 8a Copa Catalana de Light-contact (modalitat infantil de kick-boxing), en la qual van prendre-hi part dues germanes ganxones, Clàudia i Abril Parra Roca, de 12 i 9 anys respectivament.

Es dóna la circumstància que la mitjana de les germanes Parra Roca, Ivette, de 10 anys, finalment no hi va poder participar per lesió, tot i que hi estava inscrita, i es va quedar a animar les seves germanes des de la grada. Les tres germanes pertanyen al Club de Boxa i Kick Boxing  Rayo Box i també juguen a bàsquet amb el CB Sant Feliu.

Les dues germanes, guiades pel seu entrenador Josep Maria Balmanya “Ñaña”, de Platja d’Aro, i acompanyades de familiars i més participants del mateix club,  van disputar els seus respectius combats fins arribar a la final, en què també van vèncer, proclamant-se campiones de la Copa Catalana de Light-contact, un campionat organitzat pel club Hook School, l’organització mundial de kick boxing OWKLE i la Confederació Espanyola de kick boxing i Thai Boxing CEKT.

Les victòries de les joves guixolenques van tenir l’atenta mirada des de la grada del  8 vegades campió del món de kick boxing Xavi Moya.