El Vilartagues la fa grossa i puja a Segona Catalana (BISBALENC, 2 – VILARTAGUES, 3)

El Vilartagues la fa grossa i puja a Segona Catalana (BISBALENC, 2 – VILARTAGUES, 3)

Després que la setmana passada el Vilartagues va guanyar 2-1 a l’anada de la promoció d’ascens a Segona Catalana jugada a Sant Feliu, els ganxons ho havien de fer molt bé a la Bisbal per impedir que els locals, que amb un 1-0 en feien prou, pugessin.

I ho van fer. I això que el Bisbalenc es va avançar al primer minut. Arnau Ruiz va fer l’1-0 només de començar; el Vilartagues va aconseguir empatar i Jordi Franco posava per davant els bisbalencs a la mitja hora.

Així, es va arribar a la mitja part amb l’eliminatòria empatada. Però a la represa, el Vilartagues va estar molt fi, i es va endur el premi gràcies a les dianes de Marc Massana i Sergi Caixal que van deixar el Bisbalenc amb un pam de nas. Fins i tot, als locals els va poder la pressió i van errar un penal. Al final, eufòria i invasió de camp dels aficionats ganxons que omplien el municipal de la Bisbal.

Queda per saber com s’ho farà el Vilartagues per poder jugar a Segona Catalana amb el Guíxols, amb el qual comparteix directiva. El president Jordi Cambronero parla a TV Costa Brava d’uns “ajustos federatius”, que podrien passar perquè un dels dos equips guixolencs jugués en un altre grup fora del de Girona. A més, per complir els requisits de la FCF, caldria que un dels dos equips tingués un filial o futbol base propi. Del contrari, seria una llàstima que el que s’ha aconseguit dins el terreny de joc no es pogués fer realitat als despatxos.

BISBALENC, 2 – VILARTAGUES,3 (vegeu aquí el resum de TV Costa Brava)

BISBALENC: Iván Quintana, Oriol Pagès (Kilian Sors, 45’), Franco (Nievas, 45’), Mármol, Arnau Ruiz, Jaume, Guillem Llenas, Oriol Vila, David Torres, Yassine (Gerard Oriol, 69’) i Bulahi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.