PERSONA INTOXICADA EN UN INCENDI A SFG

PERSONA INTOXICADA EN UN INCENDI A SFG

El passat dissabte, 3 de març a les 20:08h. la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols va rebre un avís d’incendi que s’estava produint en un habitatge del carrer Lleida, 88 en el qual s’hi trobaven persones en l’interior.

A més de la Policia Local s’hi varen desplaçar efectius dels Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

En un primer moment, policies locals i mossos varen acordonar la zona i varen treure de l’interior de l’habitatge una persona amb símptomes d’intoxicació pel foc. Efectius del SEM varen atendre a quatre veïns i a dos mossos per intoxicació en el moment de rescatar la veïna, Encarnación. M. B. de 74 anys d’edat.

En l’informe dels bombers s’apunta que la causa es va iniciar en la combustió d’un braser que va afectar a una butaca i un sofà de l’habitatge. També s’assenyala que hi varen haver quatre persones evacuades pel SEM a l’Hospital de Palamós i una alta in situ, amb un primer diagnòstic de la dona rescatada de menys greu i la resta de lleus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.