Uns caçadors troben en un bosc un cap humà encaputxat penjat d’un arbre

La macabra troballa va ser entre Sant Feliu i Santa Cristina

Un cop rastrejada la zona també es va trobar un guant i a dins, un dit

El cap humà dins d’un passamuntanyes i penjat d’un arbre és la macabra i estranya troballa que van fer ahir al matí uns caçadors en un bosc entre els límits de Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols. El cap, que penjava de cap per avall, estava subjecte amb un fil de niló enganxat a la part de sota del passamuntanyes. Els caçadors van alertar ràpidament la policia i els Mossos, que un cop van haver comprovat que es tractava d’unes restes humanes van alertar també la comissió judicial i el metge forense va anar a fer l’aixecament de les restes cadavèriques, que han estat traslladades a l’Institut de Medicina Legal. A part del cap encaputxat es van trobar un tros de pelvis i un dit enfundat dins d’un guant, durant la inspecció que es va fer a l’escenari de la troballa.

Els investigadors policials i forenses intentaran treure mostres d’ADN de les restes trobades ahir i les compararan, en primera instància, amb el perfil biològic d’uns ossos que van ser localitzats al març a aquesta mateixa zona boscosa i que se sospita que corresponen a un home que va desaparèixer.

Aquest és el segon cadàver que troben els caçadors en qüestió de deu dies. L’altre cas va ser al Vallespir. Un caçador va trobar uns ossos mentre participava en una batuda als entorns del castell dels Banys d’Arles. En aquest cas, tot indica que es tracta de David Piella, el mosso de la comissaria d’Olot que estava desaparegut des del 2103, perquè la roba coincidia i també es va trobar un carnet policial.

D’altra banda, tots els indicis apunten que el cadàver que divendres una barca d’arrossegament de Palamós va enganxar a les xarxes pot correspondre al cos de Martí Que Quer, el pescador que estava desaparegut des del 28 de febrer.

Un dels principals indicis que ho avalen és que es va trobar la cartera amb documents de Que. De totes maneres, caldrà fer anàlisis de la fitxa dental o d’ADN per confirmar la identitat de manera científica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.