SANTA CRISTINA D’ARO REPARTIRÀ 1.000 MASCARETES GRATUÏTAMENT A LA CIUTADANIA SOTA EL LEMA ‘PROTEGEIX-TE, PROTEGEIX-ME’

SANTA CRISTINA D’ARO REPARTIRÀ 1.000 MASCARETES GRATUÏTAMENT A LA CIUTADANIA SOTA EL LEMA ‘PROTEGEIX-TE, PROTEGEIX-ME’

 Les Àrees de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro han encetat una nova iniciativa sota el lema ‘Protegeix-te, protegeix-me’.

Arrel de la continuïtat en les restriccions derivades de la Covid-19 en aquest nou any, l’ajuntament ha decidit apostar, un cop més, per la seguretat de la seva ciutadania elaborant i distribuint un total de 1.000 mascaretes entre la població.

Les mascaretes corporatives, amb un disseny de color negre que inclou el logotip de la marca turística de Santa Cristina d’Aro –el particular dolmen de colors, significatiu del municipi-, es distribuiran als diversos establiments de la població, tant a comerços com a l’hostaleria, durant aquesta setmana.

A més, qualsevol persona que vulgui adquirir-la podrà fer-ho directament a l’Oficina de Turisme, en horari de dilluns a divendres de nou del matí a dues del migdia. S’entregarà una mascareta per persona fins a exhaurir les existències.

Cada mascareta està embossada individualment i compleix amb la norma UNE 0065-2020, la qual especifica els requisits indispensables de material, disseny, confecció, marcat i ús. Són higièniques i reutilitzables, disposant d’una vida útil de fins a 55 rentades.

L’objectiu d’aquesta acció és, en primer lloc, conscienciar als i les habitants de la importància d’utilitzar la mascareta en el marc de pandèmia en què ens trobem i, en segon lloc, donar visibilitat a la marca Santa Cristina d’Aro arreu.

Amb el lema ‘Protegeix-te, protegeix-me’ es pretén arribar de manera directa a la població i fer palesa la importància d’auto protegir-nos però també de protegir a les persones que ens envolten i amb qui compartim feina o vida. Un acte de responsabilitat social que ha de servir per contribuir en la millora de la seguretat en matèria de salut pública, i que s’espera tingui una molt bona acollida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.