LA MÀGIA DE LA MÚSICA D’EN MIQUEL ABRAS

LA MÀGIA DE LA MÚSICA D’EN MIQUEL ABRAS

GetAttachment.aspx

 

 

Els Amics de La Casa Màgica han organitzat pel proper divendres 30 de maig a les 8 del vespre la conferència La màgia de la música d’en Miquel Abras al Museu de La Màgia.
Miquel Abras va néixer a La Bisbal d’Empordà i ha actuat arreu de Catalunya. Actualment és un dels artistes amb més repercussió dins de l’escena musical catalana. El cantautor baixempordanès, el qual ens explicarà la màgia que té la seva música, ha guanyat prestigiosos premis. Entre altres guardons cal mencionar el concurs de maquetes Sona9, que va guanyar el 2005 i que li va permetre editar, un any després el seu primer treball discogràfic Entre mil vidres trencats. En el transcurs de l’any 2009 va aconseguir el Disc Català de l’Any, guardó de Ràdio 4 i també va rebre el reconeixement a millor artista, millor disc, i millor lletra de cançó pop-rock per part de la revista Enderrock pel disc M’agrada sentir el que tu sents. Dos anys després va guanyar el Premi Enderrock 2011 aconseguit per votació popular a la millor cançó d’autor per L’últim adéu, tema del disc Temps de zel.
A finals del 2011 i principis del 2012 Miquel Abras va gravar als estudis itinerants Paracetamol el seu quart disc d’estudi Equilibiris impossibles, el qual ja publicat darrerament. Tal com explica el mateix cantautor al seu web, Equilibiris impossibles és un disc ple d’energia i noves melodies. Si en els tres primers treballs Entre mil vidres trencats (2006); M’agrada sentir el que tu sents (2008) i Temps de zel (2010) l’amor era el tema principal, actualment les històries quotidianes guanyen protagonisme. A més a més, Equilibiris impossibles és un disc que busca un nou so de la mà de Jaume Pla (Mazoni) com a productor.
La conferència La màgia de la música d’en Miquel Abras té el suport de l’Ajuntament de Santa Cristina, “la Caixa”, Fundació Moret i Marguí, La Casa Màgica, Skal Internacional de Girona i els Serveis Territorials del departament de Cultura a Girona.
Amics del Museu de la Màgia (Col•lecció Xevi)
Avinguda Església, 1
17.246 Santa Cristina d’Aro
info@amicscasamagica.org

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.