Agenda del cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols

Agenda del cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols

Segons Informa Radio Sant Feliu La Germandat de Donadors i el Banc de Sang i Teixits de Girona anuncien que aquest cap de setmana hi haurà dues col·lectes de sang a Sant Feliu de Guíxols per a totes aquelles persones que vulguin fer la seva aportació.Aquest divendres es portarà a terme al Centre Cívic Vilartagues des de les 17h fins les 21h. i el dissabte a la residència Sant Feliu de Guíxols Gent Gran des de les 10h fins a les 16:30h i des de les 16:30 fins les 20:30h. Donar sang és donar vida, Col·laboreu!

Resta del cartell del festival Porta Ferrada

Aquest divendres a l’Espai Port: primer festival itinerant de música indie-pop-folk de Catalunya  presentant Antònia Font, Maika Makovski, Standstill acústic (Enric Montefusco) i Mazoni. Dissabte el Sant Feliu Fest d’Atzavara i, també resten pendents de desfilada pels escenaris; el 24d’agost; la Simfònica del Valles i el Cor Madrigal amb el Requiem de Fauré, el 25 d’agost; Bodas de Sangre i Suite Flamenca amb el Ballet de Antonio Gades, el 31 d’agost; Roger Mas, el el 10 de setembre; concert de 50 anys de la Coral Cantiga i, finalment, l’11 de setembre; el concert de la Cobla Ciutat de Girona.

Darrer concert de Sé a la Mostra de Cançó de Taverna

Aquest dissabte a les 22h a la plaça Mercat el cantautor guixolenc Sé oferirà el darrer concert, emmarcat dins de la Mostra de Canço de Taverna, organitzada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Tant el cantautor com la resta de grups participants (La Taverna i Llops de Mar), estan omplint, un any més, els espais destinats a aquest tipus de manifestacions de música local amb una important afluència de conciutadans i d’estiuejants interessats per les cançons marineres. La darrera d’aquesta edició serà una cantada compartida de Llops de Mar i La Taverna el divendres, 24 d’agost a les 22 hores, al Passeig del Mar.

Dissabte “Moments” i diumenge fi de festa del SantFeliuFest a La Goleta

“Moments”, concert dissabte,  18 d’Agost 23:00h Entrada Gratuïta
El mexicà Lalo Blues, amb la seva guitarra elèctrica, s’afegeig al duet barcelonès (Sergi al piano – Miriam a la veu i guitarra acústica) per completar el format acústic. Una veu angelical acompanyada de bones melodies de piano i guitarres us conduiran cap a un pop molt acurat amb pinzellades de folk i country que, de ben segur, no us deixarà indiferent.www.momentsband.com

Aquest diumenge, a la 1 de la matinada a l’escenari del Bar La Goleta de les Galeries del Mar, l’organització del Sant Feliu Fest ha programat un concert de fi de festa en el qual hi actuaran la banda “The Naked heroes” rockin’duo des de Broklyn (EUA) a més del disc-jockey  Dj, Monraker . L’entrada és gratuïta tot i que poden fer aportacions per als artistes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.