El Grup Teatre Farga’m de Terrassa representa aquest diumenge Lailònia al Teatre

El Grup Teatre Farga’m de Terrassa representa aquest diumenge Lailònia al Teatre

Segons Informa Radio Sant Feliu Els propers a participar en el VII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols són el Grup de Teatre Farga’m de Terrassa, aquest diumenge a les 6 de la tarda.Ens presenten “El Regne de Lailònia”. Quatre germans cerquen el regne de Lailònia per trobar la felicitat en un món imaginari. Cadascun d’ells emprèn un camí en una direcció diferent on viurà la seva pròpia aventura. A la tornada, els quatre germans creuen haver trobat Lailònia, però potser…

El regne de Lailònia és un espectacle on predomina el moviment i el color, amb l’objectiu de despertar la creativitat i potenciar la imaginació per fer-nos adonar que la felicitat, potser, no l’hem de buscar tant en un horitzó llunyà com en la nostra pròpia actitud.

La Benet Escriba al Concurs de Caldes de Montbui

ALMENYS NO ÉS NADAL de Carles Alberola.- Amb la nostra actuació al XXIV Concurs de Teatre Amateur de Caldes de Montbui, Vallès Oriental,  diumenge dia 26, hem donat per finalitzats, per ara, les nostres actuacions als diferents concursos pels quals hem estat seleccionats amb aquesta obra.Com sempre, i això ja ho hem detectat després de tantes representacions, al públic li costa una mica entrar en el text de l’Alberola, àcid i punyent en certs moments i tendre en altres. La gent acaba rient i plorant sobre una història que és tant real que qui més qui menys s’hi sent involucrat.El públic de Caldes no va ser una excepció. Ens va premiar amb aplaudiments en finalitzar la vetllada i amb algun “que bé que ho fan”, que vàrem poder sentir, entre caixes, el finalitzar el primer acte. Esperem que el Jurat qualificador pensi igual. La Votació Popular de 8,176, sobre 10, no és massa alta però ja hi estem acostumats que, en aquesta obra,  el públic no vota la nostra actuació sinó  la trama. A pesar de les votacions, portem aconseguits en aquests moments 7 primers premis i 5 nominacions a premi. No està gens malament..

Agrupació Teatral Benet Escriba

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.