Nova programació hivern-primavera a la Casa Irla i, aquest dissabte, Scarbeats

Nova programació hivern-primavera a la Casa Irla i, aquest dissabte, Scarbeats

Segons Informa Radio Sant Feliu Arrenca una nova temporada cultural a la Casa Irla que engloba els primer sis mesos de l’any 2012. La programació d’hivern-primavera 2012 es va posar en marxa el dissabte 7 de gener amb la inauguració de l’exposició de fotografies de l’Alfons Hereu que es podran veure fins a final de febrer.

Des de la Casa Irla continuen apostant per la literatura i dins del cicle literari intervindran escriptors i escriptores com l’Arcadi Oliveras, la Sílvia Soler, l’Empar Moliner o la Maria Mercè Roca, i amb un gran economista, l’Arcadi Oliveres, que parlarà de la crisi econòmica sí, però també una crisi de valors morals.

En l’apartat de música en directe, els Sons de Taverna, començaran aquest dissabte, dia 21 de gener amb els “Scarbeats” que ens tornen a portar les seves magnífiques interpretacions de temes dels Beatles.

També es comptarà amb l’actuació de “Back on Time”, de l’Alícia Calzada i en Nacho Alonso que  presentaran el seu primer disc. També es programa a Juli Comas i el seu grup “Sueño de Capricornio”a més del grup de rumba catalana “La Troup”, entre molts d’altres.

Arribada la primavera s’emprendrà de nou  el cicle de cinema de la mà de l’Alfons Hereu, que  porta films dels directors de cinema, ja coneguts, com Jan Vaca i Toni Garriga, a més d’algunes pel·lícules premiades al festival UNICA.

I no hi faltaran les exposicions d’art bimensuals que durant aquests sis primers mesos acolliran les obres de l’Alfons Hereu (fotografia); una exposició d’homenatge a Xavier Ruscalleda; Isidre Vilaseca (pintura) i Duvan (pintura).

Joan Casamitjana comenta que presenten, en definitiva, una programació cultural diversa i plural per a què tothom en pugui gaudir, perquè Sant Feliu de Guíxols tingui un espai del qual es pugui sentir orgullós.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.