Karoli, l’home roda, presenta diumenge el seu original espectacle al C.E.Montclar

Karoli, l’home roda, presenta diumenge el seu original espectacle al C.E.Montclar

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest diumenge 4 de desembre, a les 18h, la Secció d’Espectacles del CE Montclar ofereix una nova funció infantil, els visita la companyia Professor Karoli amb l’espectacle “Karoli, l’home roda”.

Karoli es desplaça dins d’una sola roda amb motor, combinant enginy amb la presentació d’artefactes amb rodes, monocicles alts amb cames i bicicletes nanes de 10, 20 i 30 cm. Karoli oferirà tot un espectacle visual demostrant la seva passió per les rodes.El Professor Karoli demostrarà la seva passió per les rodes, es desplaça per l’interior de la monoroda i combina tota mena d’enginys gens habituals combinats amb malabars projectant un humor molt personal i apte per a tots els públics.La Secció d’Espectacles ofereix quinzenalment a la seu del CE Montclar  una gran varietat d’espectacles infantils perquè petits i grans s’ho passin d’allò més bé. Després de l’espectacle podeu passar per l’espai “La Kafeta” on podreu gaudir d’un berenar amb preus molt assequibles.

El preu de l’entrada és de 4€ per persona. L’obertura de portes serà a les 17h, i l’espectacle s’iniciarà a les 18h. Per respecte als actors i al públic procureu ser puntuals!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.