MÚSICA “Sant Feliu arran de mar”, del cantautor Sé, al Tinglado

MÚSICA “Sant Feliu arran de mar”, del cantautor Sé, al Tinglado

Segons Informa Tribuna Ganxona Aquest diumenge 13 de novembre a les 6 de la tarda al Tinglado del port de Sant Feliu, el cantautor guixolenc Sé (Josep Andújar) presenta el seu espectacle Sant Feliu arran de mar que el dia 26 d’agost es va ajornar per problemes derivats de la pluja. Aquesta actuació es complementa amb una pantalla on es projecten imatges fotogràfiques, moltes d’elles cedides per l’Arxiu Municipal d’Història de Sant Feliu, que se sincronitzen amb les cançons de l’autor.
Junt amb les imatges de paisatges, personatges i esdeveniments històrics també es compta amb altres muntatges més actuals per tal d’il·lustrar el repertori de prop de 90 minuts que el cantautor local ve oferint des de fa set anys.
A més de la col·laboració amb l’Arxiu, l’Ajuntament, a través del Museu d’Història de la Ciutat, va suggerir que, pels continguts del concert, l’interior del Tinglado del port podria ser l’escenari més adient tant pel les històries inspirades en aquell entorn com per tenir la possibilitat d’acollir diversos tipus de manifestacions en aquest espai emblemàtic que amplia les possibilitats de disposar de nous emplaçaments per a les manifestacions artístiques i culturals. L’accés és gratuït.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.