Cursos d’alimentació natural 2014-2015

Cursos d’alimentació natural 2014-2015

 

cbd635cfe99d91c235fcc0b6a1c8204d_L

Taller d’aprofundiment del 10 de gener al 21 de febrer

 

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro amb la col·laboració de Dipsalut organitza tres cursos d’alimentació natural (pdf), oberts a tothom. El programa comença amb un taller d’iniciació de cinc sessions: dissabtes 4 i 18 d’octubre, 15 i 29 de novembre i 13 de desembre (25 euros). Continua amb el d’aprofundiment, de quatre sessions: 10 i 24 de gener, i 7 i 21 de febrer (20 euros). Finalitza amb les pràctiques de cuina saludable, de quatre sessions: 7 i 21 de març, 18 d’abril i 16 de maig (30 euros). Tots els tallers són al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (10-13.30 h). 

Les inscripcions cal formalitzar-les al mateix centre cívic de dilluns a divendres (9-13 h i 15-19 h), i i hi ha d’haver un mínim de 15 persones per poder realitzar cada curs. Per poder participar en el taller d’aprofundiment i/o a les pràctiques de cuina saludable cal haver realitzat prèviament –aquest any o anteriorment- el d’iniciació. Desenvolupats per les expertes en teràpies naturals Mònica Albertí i Esther Pardo, els tallers ofereixen les nocions necessàries per saber moure’s entre la diferent informació nutricional que hi ha i conèixer el ritme de conreu per poder gaudir en cada moment dels productes de qualitat que es produeixen a prop nostre.

En el taller d’iniciació s’estudien els aliments amb alta i baixa vitalitat, els additius, l’aparell digestiu, els nutrients, els grups d’aliments, l’elaboració d’un menú diari, la combinació dels aliments, les vitamines i els minerals, l’aigua i la fibra, i l’alimentació ecològica. Els temes proposats en el taller d’aprofundiment són la confecció d’una dieta completa per a una alimentació correcta, calculant la quantitat de proteïnes, hidrats i greixos. Les pràctiques de cuina saludable consisteixen en l’elaboració a cada sessió d’esmorzar, dinar i sopar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.