Els SP3 a l’Encesa de Llums de Nadal

Els SP3 a l’Encesa de Llums de Nadal

 

65ee000e6f764024d098aa2e08763e5b_L

Dissabte 29 de novembre amb les cançons del Club Super3

El concert gratuït dels SP3, el grup musical del Canal Super3 de Televisió de Catalunya és una de les diverses activitats lúdiques, familiars i solidàries programades en motiu de l’Encesa de Llums de Nadal de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, dissabte 29 de novembre (17-19.30 h) a la Plaça d’Europa de Platja d’Aro (davant del Palau d’Esports i Congressos). Els quatre solistes i sis ballarins de la formació presenten l’espectacle Somnis, sota la direcció artística d’Àngels Gonyalons i la col·laboració de l’escola de teatre musical Memory i del compositor Marc Parrot.

Després d’aquesta actuació (17.30 h), que repassa les cançons del darrer àlbum Connectem, i també els temes més populars dels 23 anys del Super3 (Benvinguts al club; Uh! Oh! No tinc por!, Sóc així, Superaventura, etc.), La Grossa de Cap d’Any pren el protagonisme com a padrina d’honor de l’Encesa de Llums (18.45 h), abans de l’actuació de la coral bisbalenca Yes The Music! (19 h) formació guanyadora del 3r Concurs de Corals i Cançons de Nadal de Platja d’Aro (en cas de mal temps les activitats són a l’interior del palau d’esports).

Durant tota la tarda (17-19.30 h) es pot participar la iniciativa solidària L’Arbre dels Petits Valents per recollir fons en favor de l’Hospital Sant Joan de Déu, per a la construcció d’un nou Hospital de Dia, destinat a facilitar el tractament de forma ambulatòria, especialment durant els períodes de quimioteràpia. Només cal adquirir, a partir d’1 euro i fins el valor que es vulgui, una fulla adhesiva on es pot escriure un desig per als infants de l’hospital –Els Petits Valents-, i enganxar-la en un moral en forma d’arbre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.