Activitats al CAF • Novembre 2014

Activitats al CAF • Novembre 2014

 

8be8c1081fc3a7b60dd799531ed1890f_L

Continua la programació de tardor de la històrica entitat

 

El nou programa de tardor al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro (CAF), continua aquest mes de novembre amb els diversos tallers i activitats puntuals de l’anomenat Club del CAF, amb proposta Vermut & Música -combinació per descobrir nous valors musicals emergents gaudint de petites delicadeses gastronòmiques-, i l’inici d’un nou cicle d’actuacions artístiques emmarcat en la Xarxa Gironina de Cafè Teatre. 

El Club del CAF és un espai de trobada els dissabtes tarda, obert a tothom, per compartir experiències, continguts, activitats, tertúlies, reunions, etc. Hi ha espais permanents (Club del Punt, per als amants de les manualitats tèxtils; i Club del Joc, per als qui els agraden els jocs de taula) i propostes puntuals: les properes, un taller de punt i ganxet (dissabte 8 de novembre · 17-20 h) i un taller de Nadal amb tècnica de scrap -Caixa explosiva- (dissabte 15 de novembre · 17-20 h).

En relació a les actuacions, en el cicle Vermut & Música els propers concerts matinals (12 h) són a càrrec de Bertu –versions d’artistes populars- (diumenge 9 de novembre) i Toni Cayena –rumba- (diumenge 16 de novembre). També comença la primera edició del nou cicle de Cafè Teatre, que amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, proposa un conjunt de set actuacions que s’inicien amb la sessió de contes per a adults Pájaro de ceniza, a càrrec del japonès Yoshi Hioki (divendres 20 de novembre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.