Nova campanya “Platja d’Aro també és tardor”

Nova campanya “Platja d’Aro també és tardor”

 

b7fc0ac3c01e4d818ffd5c1e9462dc9d_L

Promoció d’atractius del municipi i de les properes activitats

Promoguda conjuntament per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro i l’Associació d’Empresaris, ha començat la nova campanya de promoció, Platja d’Aro també és tardor (espot), que posa en valor el centre comercial a cel obert més gran de la Costa Brava. Alhora també destacada en els seus diversos formats –mitjans de comunicació, llocs web i xarxes socials- altres atractius: gastronomia, esport, oci i natura per a totes les edats.

La proposta d’activitats durant el mes de novembre té diversos punts destacats cada cap de setmana. L’1 i 2 de novembre es va celebrar el 15è Dance Festival de balls esportius amb la participació de 500 parelles d’arreu d’Europa, que s’emet per televisió a 23 països al llarg de tot l’any. El proper diumenge 9 de novembre (12 h) se celebra el 8è Aplec del Patrocini (pdf) a l’Església de Santa Maria de Fanals de Platja d’Aro, temple principal de la vila durant 400 anys.

El dissabte 15 de novembre es commemora el Dia Universal de la Infància (pdf) amb una festa lúdica, educativa i solidària al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (16.30-19.30 h). El mateix dia (19 h) s’inaugura al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro l’exposició de ceràmica de Quimeta Serra (fins al 8 de desembre). El diumenge 16 de novembre (9 h), és el torn de la 27a Marxa dels 20 km (pdf) pels indrets amb més atractiu turístic, natural o patrimonial del municipi.

En el quart cap de setmana s’inicien, d’una banda, les actuacions del primer cicle de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre al CAF de Platja d’Aro (divendres 21 de novembre); i de l’altra, les activitats de la Setmana per la Igualtat amb un concert de gospel (dissabte 22 de novembre). A finals de mes comencen les primeres activitats nadalenques amb l’Encesa de Llums de Nadal (dissabte 29 de novembre) i el 2n Concurs d’Aparadors de Nadal (fins al 7 de gener).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.