Vermut & Música al CAF • Octubre 2014

Vermut & Música al CAF • Octubre 2014

 

b031e988d5e27ced7cc4d831fca761fa_L

Inici de la programació de tardor de la històrica entitat

 

Comença el nou programa d’activitats de tardor al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro (CAF), reprenent la proposta Vermut & Música, una combinació que permet descubrir nous valors musicals emergents tot gaudint de petites delicatessens gastronòmiques. Les primeres actuacions de la temporada són les d’Emma Youth, diumenge 12 d’octubre (13 h) i Bertu, diumenge 19 d’octubre (13 h). 

Emma Youth, fereix un repertori íntim de temes propis, en format acústic, amb la influència dels dos grans estils, el soul i el reggae. També amplia repertori amb versions de cantautors internacionals (Lauryn Hill, Nneka, Ayo, Selah Sue, Jack Johnson, etc.

Bertu és el nom artístic del músic Albert Gallardo, que amb veu i guitarra, proposa un repertori de versions d’artistes molt variat: Antonio Vega, Antonio Flores, Calamaro, Manel, Blaumut, Radiohead, The Swell Season, Kiko Veneno, Los Delinquentes…

Des de fa un parell d’anys, el CAF-una entitat amb més de vuit dècades d’història- ha iniciat una nova etapa tant en la programació i dinamització d’activitats, com en el recursos materials equipant i condicionat la sala d’actes, renovant el local de la cafeteria, i ha creant un racó de lectura amb una biblioteca amb un miler de títols. En relació a les activitats, n’hi ha tant de caràcter puntual (teatre, cursos, conferències, concerts, presentacions, debats i revetlles), com de permanent (classes de teatre, escola d’hoquei o la banda de música El Caliu).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.