17a Fira Retro Motor • Dissabte 27 de setembre

17a Fira Retro Motor • Dissabte 27 de setembre

 

5ae698f87915cc5250241bddb9b546e1_L

Mercat d’ocasió i d’intercanvi i exposició de vehicles

 

Dissetena edició del Retro Motor Platja d’Aro, dissabte 27 de setembre (9-19 h) a l’aparcament municipal de la Masia Bas, amb un conjunt d’activitats de “motor clàssiques”, que fan de la fira, un important punt de trobada de tots els afeccionats i amants dels vehicles d’època. Organitza el Clàssic Motor Club Vall d’Aro amb la col·laboració de la regidoria de Turisme l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro. 

En un espai de 10.000m2, s’instal·len un centenar d’estands on es pot comprar, vendre i intercanviar elements i peces de cotxes, motos, bicicletes, recanvis, accessoris, literatura especialitzada, miniatures, maquetes, etc. En el decurs d’aquesta edició de la Descarregada del Vehicle d’Època es premia amb un aperitiu a tots els afeccionats que visiten el recinte amb un vehicle de fabricació anterior a l’any 1981 (també disposenn d’un espai tancat i vigilat dins el recinte per estacionar-lo).

Altres activitats al municipi durant el cap de setmana són el mateix dia una visita guiada al Camí de Ronda de S’Agaró (11 h) en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya 2014, i la jornada formativa Sóc Teactiu (pdf) al l’Institut Ridaura de Castell d’Aro (9-19 h). L’endemà, diumenge 28 de setembre, nova edició de la Fira de Brocanters a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro (8.30-20 h); i el Torneig de Bàsquet al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (12.30 h) entre el FIATC Joventut de Badalona i el Hierbalife Gran Canària (pdf). Alhora també es celebra la 27a Festa de la Cervesa de Platja d’Aro (pdf) a la Plaça del Mil·lenari (del 26 al 28 de setembre i del 3 al 5 d’octubre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.