27a Festa de la Cervesa de Platja d’Aro

27a Festa de la Cervesa de Platja d’Aro

 

ed86a10d9531c7d1cd931654782f5cb3_L

Del 26 al 28 de setembre i del 3 al 5 d’octubre

27a Festa de la Cervesa de Platja d’Aro (pdf), del 26 al 28 de setembre i del 3 al 5 d’octubre, a la Plaça del Mil·lenari (davant el Palau d’Esports i Congressos). L’entrada és gratuïta i els estands ofereixen gran nombre de varietats, i marques nacionals i d’importació. S’han programat una dotzena actuacions musicals d’estil divers, dos tallers gratuïts de tast de cerveses i un espectacle infantil. Durant sis dies, els 20.000 visitants previstos, poden gaudir de tota l’animació que caracteritza aquesta celebració d’origen alemany –Oktoberfest-, i que ha esdevingut des de l’any 1987 la gran festa de tardor de Platja d’Aro.

La majoria d’establiments ofereixen també una àmplia i variada gamma de productes gastronòmics, des de montaditos fins a entrepans, tot passant per propostes d’alta elaboració. Hi ha preus unificats a tots els establiments participants per a la canya nacional (2 euros 330 cl., 3 euros 500 cl.), el refresc en llauna (1’50 euros) i l’aigua (1 euro 250 cl.); i lliure per a la resta de productes. Hi participen Black & White · Secret · Freàtic, Essència, Kebab Platja d’Aro, Mesón El Asador, i els restaurants Don Quijote i El Cid.

En l’àmbit musical hi ha l’oportunitat de gaudir de la música més ballable i de versions, també del country i el rock d’arrel nord-americana i la rumba, tampoc hi falten les tradicionals xarangues i bandes d’animació, i per als més menuts hi ha l’espectacle Minute. Com a novetat d’enguany, hi ha dos tallers de tast de cerveses a càrrec d’Albert Amat (gratuït amb inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro).

La Festa de la Cervesa obre tots els dies a les 12.30 h, i tanca l’activitat a la una de la matinada (excepte diumenges 23 h). La inauguració és divendres 26 de setembre (21 h) amb la tradicional Punxada del Primer Barril i, tot seguit, el ball amb Dirty Jobs. Es manté la unificació de les taules de cada estand, aportades pel consistori, i l’ampliació del servei de vigilància i neteja. Com en cada edició, també es pot adquirir la gerra commemorativa de la festa (5’50 euros).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.