Activitats al Passeig Marítim • 7 de setembre

Activitats al Passeig Marítim • 7 de setembre

 

5d86ca7df72084d7a770d805058ab00d_L

Mercat d’artesania i taller infantil de bombolles de sabó

 

Penúltimes propostes del programa d’activitats d’estiu al Passeig Marítim de Platja d’Aro, diumenge 7 de setembre amb un mercat d’artesania (17-24 h · c/ Passatge Empordà) i un taller infantil de bombolles de sabó (18 h · c/ Reina Fabiola). Durant dos mesos i mig aquest espai arran de mar ha estat escenari de multitud d’activitats d’animació infantil i per a adults, familiars, musicals i esportives. Per fer-ne la màxima de difusió s’han editat 5.000 agendes informatives (pdf) en quatre idiomes -català, castellà, francès i anglès- amb totes les propostes que s’hi desenvolupen. 

S’hi ha desenvolupat el Mini Club Infantil, del 21 de juny al 31 d’agost, d’accés és gratuït i adreçat a infants de 3 a 12 anys. Cada dilluns, del 23 de juny al 25 d’agost, propostes d’animació infantil amb tallers de maquillatge i tatoos, modelatge, scrap, jocs populars i gegants, festa de l’escuma i taller de postres; i cada dijous, del 3 juliol al 28 d’agost, mercat d’artesania i sessions d’animació per a totes les edats (taller de pintacares, vol d’estels, màster class de salsa i merengue, taller de circ, batucada…).

Altres activitats que s’hi ha fet han estat: 4a Magic Night Platja d’Aro, Festa Juvenil 0,0 – Olé, 17è Festival Nits de Jazz, 32a Cantada d’Havaneres (12 de juliol); també diverses propostes d’àmbit esportiu (torneig de korfbal platja i vòlei platja), i com a novetat, dues de sessions de cinema de la fresca en VSO. La cloenda és dissabte 20 de setembre amb la segona edició del Festival de Música FestiSurf Costa Brava, dedicat monogràficament al surf-rock (gratuït), amb les actuacions de quatre formacions: Redneck Surfers, Mossèn Bramit Morera i Els Morts, The Barbwires, i Messer Chups.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.