Platja d’Aro La Botiga al Carrer • 6 i 7 de setembre

Platja d’Aro La Botiga al Carrer • 6 i 7 de setembre

 

bfd1c1bf0f19dbbe8f6733621075a427_L

Tot el cap de setmana, ofertes de qualitat a preus immillorables

29a Edició de La Botiga al Carrer de Platja d’Aro (pdf), el dissabte 6 i diumenge 7 de setembre. Els establiments presenten les seves millors ofertes durant tot el cap de setmana als principals carrers comercials (10-22 h). Organitzada per l’Associació d’Empresaris de Castell–Platja d’Aro i S’Agaró, i la regidoria de Comerç i Turisme de l’ajuntament, té com a eslògan Platja d’Aro, comerç que t’estima.

Tothom que vulgui trobar ofertes de qualitat a un preu immillorable ho pot fer doncs, durant dos dies complerts als carrers més comercials de la població, on s’instal·len mostradors amb importants descomptes de roba i sabateria, material esportiu, complements, colònies, perfums, discs, llibres, objectes de regal, llar, etc.

Està confirmada una àmplia participació en aquesta iniciativa amb un centenar d’establiments amb 400 metres lineals amb tota mena de productes al millor preu. La Botiga al Carrer és una iniciava que va començar l’estiu de l’any 2000, i des de llavors s’ha repetit ininterrompudament dos cops l’any tot coincidint amb els final de la temporada d’hivern i d’estiu al cor del centre comercial i d’oci al cel obert que és Platja d’Aro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.