15è Mercat Medieval de Castell d’Aro • 23 i 24 d’agost

15è Mercat Medieval de Castell d’Aro • 23 i 24 d’agost

 

4d42f1627cdeca7f951adf8486372c1a_L

Productes artesanals, espectacles i demostracions d’oficis

15è Mercat Medieval de Castell d’Aro (pdf), dissabte 23 i diumenge 24 d’agost (11-14 h i 18-23 h), al nucli històric de vila, en entrada lliure i gratuïta. Quinze aniversari de la fira amb noves i variades propostes d’animació musical i teatral, espectacles de carrer, exhibicions i d’activitats infantils, i amb la tradicional exposició de falconeria. També hi ha una parades amb productes artesanals i d’alimentació. Tot aquest món està emmarcat amb vestuari de l’època, escenografia medieval, demostració d’oficis i animació permanent.

Una invitació doncs, a fer un viatge en el temps, que divideix la seva activitat en tres blocs horaris, matí (11–14 h), tarda (18–21 h) i nit (21–23 h). Destaquen les actuacions musicals de Al Folk i Olta Gabhar, la dansa sufí de Emad Selim, l’animació teatral de Tartauga Teatro, el contorsionisme de Marina e Igor, i els espectacles Els Amors Impossibles, La Captura del Drac, Cavall i Escuder, Els Captaires, La Desfilada del Drac, i Gentil vs. Cristiana. També hi ha exposició de falconeria, racó esotèric, racó i llar d’infants amb activitats específiques i caravana de rucs (11-14 h i 17-21 h).

Durant tot el cap de setmana els productes gastronòmics delecten el paladar de tots els visitants, que poden trobar-hi variats productes elaborats artesanalment i escollir entre més d’una cinquantena de parades, que ofereixen alimentació o adquirir alguns dels productes artesanals que s’hi mostren o visitar la haima amb tast i gran varietat de te.

Organitza la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, i durant tot el cap de setmana també es pot visitar el Museu de la Nina, en entrada gratuïta (fons de 800 nines de totes les èpoques i de tot el món); i el Castell de Benedormiens i l’exposició Art Cinètic i Constructivista amb obres de Joan Puig Manera, Alberto Fabra i Josep Navarro Vives.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.