Festival Desemboca Platja d’Aro • 21, 22 i 23 d’agost

Festival Desemboca Platja d’Aro • 21, 22 i 23 d’agost

 

329ab847f562aaa0a479924ce0a8c79f_L

Tres nits amb vuit concerts gratuïts a Plaça dels Estanys

 

Segona edició del Festival Desemboca, del 21 al 23 d’agost, a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro. Una proposta gratuïta, que aposta per fer arribar el rock’n’roll, el garatge, el rhythm’n’blues, el soul, el surf i el blues al cor de la Costa Brava, al bell mig de l’estiu, de la mà de vuit formacions capdavanteres en els seus gèneres. Organitzen l’Associació Arocinema i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, que també promouen el 2n FestiSurf Costa Brava (dissabte 20 de setembre), dedicat al surf-rock. 

El primer dia del festival, dijous 21 d’agost, s’enceta amb l’actuació de The Limboos (23 h), formació amb un so descrit com a rhythm and blues exòtic, reflex de la seva obsessió per la millor música negra dels 50. Tot seguit, és el torn de Flamingo Tours (0.30 h), liderada per Myriam Swanson, ofereix rock’n’roll arrelat en la tradició del rythm’n’blues, el soul, el surf o el rockabilly.

L’endemà, divendres 22 d’agost, obre foc The Educators (23 h), un grup sorgit de la unió entre dos dels membres de 13th Magic Skull i un excomponent de The Callahans, que des de Palafrugell proposen energia, diversió i fucking rockandroll. Pren el relleu Go!Zilla (mitjanit), una banda italiana d’àcid psychedelic punk. Clou la nit Novedades Carminha (01 h), presentant el seu nou àlbum d’estudi Juventud Infinita, on el garatge lo-fi es dóna la mà amb el pop més enganxós, amb tints de psicodèlia i punk.

Finalment, dissabte 23 d’agost, la nit comença amb Dirty Rockets (23 h) i la seva barreja de blues i punk, adoptant com a herència musical l’actitud en directe de bandes com The Sonics o Ramones. A continuació puja a l’escenari Shake! (mitjanit), un banda barcelonina de soul i rock’n’roll primitiu, que pren com a màxim referent l’esperit i l’energia dels artistes de finals dels 60. Clou el festival The Excitements (01 h), una formació influenciada per la millor música afroamericana: un espectacle vertiginós i ple d’energia, rhythm and blues furiós i omple-pistes i balades soul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.