Festa Major de Platja d’Aro • Del 14 al 17 d’agost

Festa Major de Platja d’Aro • Del 14 al 17 d’agost

 

c69b63accdf2a810200dd7f0960c6670_L

Programa amb 33 activitats, gairebé totes gratuïtes i a l’aire lliure

Festa Major de Platja d’Aro 2014, del 14 al 17 d’agost (pdf), amb un conjunt de 33 activitats per a tots els públics i per a totes les edats amb la gratuïtat i l’aire lliure com a trets. L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb col·laboració amb diverses entitats locals, proposa un programa d’activitats amb la música, l’esport, la cultura i les noves tecnologies com a protagonistes. De la imatge promocional d’enguany, n’és autora Roser Matas, guanyadora del segon concurs de cartells convocat pel consistori entre els alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot.

Els concerts més destacats es concentren a la Plaça del Mil·lenari (gratuïts i amb servei de bar) amb les actuacions de l’Orquestra Els Montgrins (dijous 14 d’agost); All Star Karaoke i The Penguins (divendres 15 d’agost); Montreal 76 i Els Pets (dissabte 16 d’agost); i de dues formacions clòniques: Willy and The Poorboys -Creedence Clearwater Revival- i Abbey Road –The Beatles- (diumenge 17 d’agost). Altres propostes musicals són els espectacles d’Orlando “Maraca” i Ramon Valle Latin Jazz Quintet a la Platja Gran-Cavall Berant (divendres 15 d’agost); i de guitarra flamenca, amb Pedro Navarro, a l’Església de Santa Maria (dissabte 16 d’agost).

Es convoquen tres concursos: sudoku, mestre de l’allioli (Oli Borges), i fotografia per instagram –pdf– (centrat en les activitats de la festa major, amb la possibilitat de guanyar un iPad Mini, publicant-les al hastag #fmpda2014). També s’han programat diverses activitats de caràcter familiar: taller de maquillatge, animació amb Pot Petit Melmelada Band, l’espectacle Reggae per a xics amb The Penguins, passejada en poni, taller de natura, i festival infantil amb inflables, festa de l’escuma i berenar popular.

En l’àmbit esportiu hi ha exhibició i tast de korfbal, torneig de petanca, torneig de bàsquet 3×3, festa del fitness (spinning, zumba i body combat ), exhibició de patinatge, i partides simultànies d’escacs. I també activitats de caire popular: mercat d’artesania al Passeig Marítim, berenar tradicional ofert per Borges, taller de creació poètica improvisada, cercavila al Passeig Marítim, missa solemne amb la Coral Sant Cecília, exhibició castellera amb Els Minyons de Santa Cristina d’Aro, audició de sardanes amb La Bisbal Jove, campionat de botifarra, representació d’història viva sobre Els Miquelets

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.