Pep Callau & Pepsicolen • Dissabte 9 d’agost

Pep Callau & Pepsicolen • Dissabte 9 d’agost

 

8f7f4be477c6dd1efb1cd19d7b6814e9_L

Animació infantil a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro

 

Animació infantil, dissabte 9 d’agost (19 h) a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro amb Pep Callau & Pepsicolen, un espectacle que combina tècniques de clown, música i dansa. La proposta s’emmarca en el programa d’activitats d’estiu (pdf) per a tots els públics que ofereix la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, en el marc de les accions pròpies d’una Destinació de Turisme Familiar (DTF), guardó de qualitat concedit al municipi aquest any 2014 per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat. 

Els propers espectacles són en el marc de la Festa Major de Platja d’Aro (pdf) el concert Regaee per a xics amb The Penguins (15 agost), passejada en poni i taller de natura (16 agost) i festival amb inflables i festa de l’escuma (17 d’agost). També es pot gaudir del circuit de coxtes a pedals de Jumicar a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro (23 d’agost), del Mercat Medieval de Castell d’Aropdf– (23 i 24 agost), i de les propostes familiars de la Festa Major de Castell d’Aroweb– (5-11 setembre).

Després de la primera edició de XALARO · Mostra d’espectacles i turisme familiar (21 i 22 de juny), durant tot l’estiu està en servei el Mini Club Infantil a la Platja Gran (21 juny-31 agost). Cada dilluns hi ha sessions d’animació infantil al Passeig Marítim -tallers, discomòbil, maquillatge, jocs gegants i tradicionals, festa de l’escuma, etc.- (23 juny-25 agost), i algunes de les accions de dinamització que s’hi fan cada dijous, també són per a tots el públics (3 juliol-28 agost).

També a la Biblioteca M. Rodoreda (BMR) hi ha sessions de contes, tallers familiars interactius i la campanya de promoció de la lectura Llegir té premi! Altres activitats al llarg de l’estiu són la circulació de mini trens al Parc de l’Estació, el mercat d’artesania al Passeig Marítim, o la possibilitat de visitar el Museu de la Nina i el Parc dels Estanys, o la participació a les visites guiades familiars, teatralitzades, nocturnes o naturalistes (pdf).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.