Cicle d’estiu d’audicions de sardanes

Cicle d’estiu d’audicions de sardanes

 

ad0145173c00f7fe99af7442fbe6a818_L

Dimarts 15 de juliol i 5 d’agost i divendres 15 d’agost

 

La regidoria de turisme de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro ha programat una nova edició del cicle d’activitats musicals d’estiu amb dues audicions de sardanes, cinc cantades d’havaneres, i dos concerts del Festival de Guitarra de Girona 2014. Les audicions de sardanes es concentren a la Plaça Major de Platja d’Aro amb les cobles Ciutat de Girona (dimarts 15 de juliol · 22 h), La Flama de Farners (dimarts 5 d’agost · 22 h) i La Bisbal Jove (divendres 15 d’agost · 20 h). 

A les cantades d’havaneres hi actuen Els Pescadors de L’Escala (dissabte 19 de juliol), Arjau (dissabte 26 de juliol), Ultramar (dissabte 9 d’agost), Barca de Mitjana (dissabte 23 d’agost); i La Taverna (dissabte 30 d’agost). El Festival de Guitarra de Girona 2014 també ha programat dos concerts a l’Església de Santa Maria de Platja d’Aro: Quartet Miquel Llobet de guitarra clàssica (divendres 8 d’agost); i Pedro Navarro amb l’espectacle de guitarra flamenca Dedos con duende (dissabte 16 d’agost). També ha començat el 17è Festival Nits de Jazz, cada divendres de l’11 de juliol al 29 d’agost (23 h) a la zona de Cavall Bernat de la Platja d’Aro.

Altres actuacions musicals d’aquest estiu són els concerts de la Festa Major de Platja d’Aro a la Plaça del Mil·lenari del 14 al 17 d’agost amb Els Montgrins, The Penguins, All Star Karaole, Montreal 76, Els Pets, Abbey Road i Willy & The Poorboys. Del 21 al 23 d’agost és el torn del festival de rock Desemboca a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro: The Limboos, Flamingo Tours, The Educators, Go! Zilla, Novedades Carminha, Dirty Rockets, Shake! i The Excitements. Pren el relleu la Festa Major de Castell d’Aro del 5 al 10 de setembre: La Loca Histeria, Smoking Stones, La Selvatana i Di-Versiones. Clou l’estiu musical el 2n FestiSurf Costa Brava dedicat al surf-rock, a la zona de Riuet de la Platja Gran el dissabte 20 de setembre: Redneck Surfers, The Barbwires, Mossèn Bramit Morea i Els Morts i Messer Chups.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.