Concert de gospel solidari • Dissabte 7 de juny

 

b90c3557a61a887cb566204d08aac170_L

“Non stop gospel” a càrrec de The Gospel Viu Choir

Segona edició de Platja d’Aro Solidari, dissabte 7 de juny, una iniciativa de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro per aconseguir fons en favor de diverses entitats socials sens ànim de lucre amb implantació al territori: Afatram · Associació de familiars, tutors i usuaris del Centre Tramuntana; Vimar · Fundació Vila Gran Meriten, de suport a les persones amb discapacitat del Baix Empordà; Viu Autisme · Associació de familiars de persones amb TEA i TGD del Baix Empordà; i el Centre de Dia de Salut Mental del Baix Empordà. En la primera edició, ara fa un any, es va aconseguir recollir 5.272 euros.

Les activitats se centren a l’entorn del gospel, primer amb un taller de formació musical sobre aquest gènere a càrrec de Moisés Sala, director de The Gospel Viu Choir al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (11-14 h i 17-19 h). Les inscripcions són telemàtiques a tallerdegospel@platjadaro.com, on cal desar les dades personal (també per correu electrònic s’indicarà com abonar la matrícula del taller).

La segona, el concert amb The Gospel Viu Choir al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (22 h) amb l’espectacle Non Stop Gospel amb melodies agosarades, harmonies contundents i noves tendències estètiques: el ritme més intens, el funky més electritzant, i l’energia vocal més exquisida i plural en un espectacle per a tota la família (venda d’entrades a l’Oficina de Turisme: 10 euros). També hi ha un pack especial de taller i concert per 15 euros.

The Gospel Viu Choir ha actuat als principals escenaris dels país –Gran Teatre del Liceu, Palau de la Música Catalana, L’Auditori de Barcelona, Auditori de Girona, Kursaal de Manresa, Atlàntida de Vic, Teatre Poliorama de Barcelona o Auditori August de Tarragona-, i en els festivals més destacats –Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, Jazz i Blues de Roses, DOM Festival, Internacional de Música de Cambrils, Black Music Festival-. La formació ha compartit cartell amb figures destacades com Natalie Cole, Soweto Gospel Choir, Sharrie Williams & The Wisegus, Karen Gibson & The Kingdom Choir, Jorge Drexler, Lluís Llach o Joaquin Sabina, entre molts d’altres.

One Response to "Concert de gospel solidari • Dissabte 7 de juny"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.