cddaf28058f6c209c8821803726d9689_L

De l’1 al 30 de juny a deu establiments de Castell-Platja d’Aro

Segona campanya gastronòmica Flaire de vi (pdf) de l’1 al 30 de juny a Platja d’Aro, amb la participació de 10 restaurants, cafeteries i bars amb tapes, tastos o menús complerts amb preus variats (de 4 a 30 euros) amb el vi com a protagonista i fil conductor –a copes o en ampolla sencera-. Se’n pot gaudir al Bar Bona, Friends, El Remei, El Cafetó, Ivan, Sa Cova-NM Suites, La Torrada, Hits Box, Hotel Bell Repòs i La Tisana. Una iniciativa organitzada per l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, amb el suport de l’ajuntament.

L’activitat del cap de setmana es completa el dissabte 31 de maig (11 h) a la Biblioteca M. Rodoreda amb un taller familiar interactiu d’edició de pel·lícules digitals. El mateix dia, 5è Mercat de Patchwork pdf– al nucli antic de Castell d’Aro (10-20 h); i inauguració i lliurament de premis del 6è Concurs-Exposició de Patchwork al Castell de Benedormiens (19 h). També dissabte 2a Rua de Carnaval de Primavera a Platja d’Aro (17 h) amb la participació de 19 colles carnavalesques de set poblacions. Darrerament, diumenge 1 de juny (10-14 h), 5a Fira d’Entitats Locals, a La Pineda del Gironès de S’Agaró amb la presència d’una trentena d’associacions.

El proper mes de juny té altres punts d’interès: concert solidari de gospel amb The Gospel Viu Choirpdf– (dissabte 7 de juny), 34a Festa-Homenatge a la Vellesapdf– (diumenge 8 de juny), Neteja del Fons Marí (diumenge 8 de juny), Concentració de Cotxes Nord-americansweb– (cap de setmana 14 i 15 de juny), 8è Costa Brava-Catalunya Cuina i Golfweb– (dilluns 16 de juny), Xalaro · Mostra d’espectacles i turisme familiarweb– (cap de setmana 21 i 22 de juny), gran castell de focs artificials a la Platja Gran (dilluns 23 de juny), o la festa nocturna del comerç Moonlight Shoppingweb– (dissabte 28 de juny).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.