5è Mercat de Patchwork • Dissabte 31 de maig

5è Mercat de Patchwork • Dissabte 31 de maig

 

6c39066c758066595ea0d8d8c07e632a_L

Castell d’Aro també acull el 6è Concurs-Exposició de Patchwork

Cinquena edició del Mercat de Patchwork, dissabte 31 de maig (10-20 h) al nucli antic de Castell d’Aro (Plaça Lluís Companys i c/ Del Sol), en una jornada dedicada monogràficament a aquesta tècnica, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro (en cas de pluja l’activitat es trasllada a la Sala Polivalent de Castell d’Aro). El mateix dia s’inaugura al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro (19 h) l’exposició de les obres del sisè concurs de la modalitat, impulsat pel consistori i El Tallaret. Escola-taller, i també el lliurament de premis de la convocatòria.

Els 24 establiments participants al mercat són: Amèlia Patchwork, 9 New Patchwork, Merceria el Mussol, Merceria Brunés, La Teranyina, Gay Devesa, Bernina, Taller Núria Pujol, Galimany Prat, La Caseta del Patchwork, Pansy Patchwork, El Patchwork de la Graci, Eva Gustems, Patchwork and go, Drapets de Cotó, Japideis, El Talleret, GuARTnir, Dèria, Va de Texans, Pasión por la costura, Nou tot i més, Girbipatch, L’Agulla Labors. El mateix dissabte 31 de maig (17 h) es pot gaudir a Platja d’Aro de la segona Rua de Primavera amb la participació de 19 colles carnavalesques com a cloenda del Maig Cultural 2014 (pdf).

En relació a l’exposició del concurs (pdf), s’hi poden veure 72 quilts procedents de tot Catalunya, i també de les Illes Canàries, Illes Balears, Madrid, Saragossa i València, i fins i tot de França i Alemanya. En relació als premis de la convocatòria es guardona el millor quilt, millor embuatat a mà, millor embuatat a màquina domèstica, millor quilt realitzat per infants fins a 14 anys (novetat d’enguany), millor quilt col·lectiu, millor aplicació i premi per votació popular entre els visitants a l’exposició. La mostra es pot visitar fins al 29 de juny (caps de setmana i festius 11-13 h i 17-20 h), en entrada lliure i gratuïta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.