4a Diada del Joc • Dissabte 24 de maig

4a Diada del Joc • Dissabte 24 de maig

 

37351273f99ebc95d8a67f9681855cd2_L

Inflables, jocs, tallers, videojocs, futbol 3 i concurs de dibuix

 

Quarta edició de la Diada del Joc (pdf), dissabte 24 de maig (16.30-20.30 h), a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro, una proposta de quatre hores d’activitats lúdiques adreçada a infants de 3 a 14 anys i les seves famílies. Organitzada per l’àrea d’Infància i Adolescència de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, la jornada ha programat diverses activitats: inflables, jocs de fusta, taller de circ, zona de videojocs, un circuit de karts a pedals, un taller de circ, tallers, etc. Totes les activitats són gratuïtes. 

Hi ha instal·lats els models d’inflable Adrenaline Maze, Pirate Shipi, Circuit Inflable i Illa del Tresor. Es pot participar de diversos tallers de circ (pilotes, carioques, bitlles, plats xinesos, diàbolos, devil stick i rolu americà), i dels tallers proposats per Eurekakids i Uppali. Altres activitats són: circuit de karts a pedals, jocs de fusta (Carrom, Quivive, Quixo, billar japonès, Jumpin Java, Mega-hi Tower, Shufle Puc, Bamboo vaixell i Memory Sons), torneig de futbol 3 –per a noies i nois de 9 a 14 anys- (inscripcions prèvies a la Casa Lila de Platja d’Aro)- i zona de videojocs (Wii, Play Station i Xbox). I concurs de dibuix La meva joguina preferida, amb tres categories (3-6 anys, 7-10 anys i 11-14 anys), del que es lliuren els premis el mateix dia (20 h).

L’Àrea d’Infància i Adolescència de l’ajuntament, programa la Diada del Joc com una de les seves propostes d’activitats puntuals, més enllà de la seva oferta estable. Així, durant el curs escolar, els infants de 3 a 10 anys poden gaudir, cada tarda -de dilluns a divendres-, de La Casa Lila. El Casal Prejúniors, s’adreça a noies i nois de 10 a 12 anys tres cops per setmana; i el Casal Júniors per a noies i nois de 12 a 14 anys, dues tardes cada setmana. I durant el juliol i l’agost del Casal d’Estiu (infants i joves de 3 a 14 anys).


4a Diada del Joc de Castell-Platja d’Aro 

Dissabte 24 de maig · 16.30-20.30 h Plaça del Mil·lenari, Platja d’Aro

Activitats lúdiques gratuïtes per a infants i joves de 3 a 14 anys

Inflables, jocs variats, tallers de circ, zona de videojocs, futbol 3, concurs de dibuix…

Informació: Casa Lila · T 972 825 605 · casalila@platjadaro.com · pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.