El segon Magic Inter Fest tindrà lloc als jardins de Mas Falet

El segon Magic Inter Fest tindrà lloc als jardins de Mas Falet

Segons Informa El Punt Avui El Magic Inter Fest, festival internacional de màgia de la Costa Brava, que l’any passat va tenir lloc al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge, celebrarà la seva segona edició als jardins del Mas Falet 1682 Parc de Cultura i Negocis, obert ara fa un any com a hotel i restaurant en un esplèndid paratge de Sant Antoni. De fet, l’objectiu és que a partir de l’any vinent el festival, que té l’il·lusionista cristinenc Xevi com a director artístic, es porti a terme ja de manera definitiva al nou auditori polivalent que Mas Falet inaugurarà el setembre vinent.

Aquest any, del 2 al 4 d’agost, tindran lloc als jardins del Mas Falet les activitats principals del festival: un sopar màgic, el primer dia, que anirà precedit de la inauguració d’una exposició de 101 varetes màgiques de la col·lecció del mestre il·lusionista Roberto Nicolás Nicholls, que està considerada la més important del món, amb un miler de varetes diferents construïdes per ell. La jornada inaugural s’obrirà amb un espectacle del Fakir Firman, que intentarà superar el seu propi rècord Guinness, suportant més de 160 quilos de pes sobre ell, estirat al seu llit de claus. El seu rècord anterior, assolit el 2001 en un programa televisiu, va ser de 149 quilos a sobre seu. En el sopar màgic, hi actuaran Silvana (Argentina), Mister Jupiter (Hongria), Mikael Szanyiel (França), Mirco Menegatti (Itàlia), Edgard (Estat espanyol) i Marc-Antoine (Bèlgica), tots ells primeres figures internacionals de diferents disciplines de la màgia i il·lusionisme.

També al Mas Falet tindran lloc dues gales de tarda i nit el dissabte 3 i una altra de tarda el diumenge 4, en què, a més de Silvana i Brando, Mister Jupiter i Mirco Minigatti, també hi actuaran Otto Wessely (Àustria), Magic Unlimited (Holanda), Peki (Alemanya) i Xevi, que veurà reconeguda en el festival la seva trajectòria artística de més de mig segle.

El Magic Inter Fest, en la seva voluntat de convertir-se en un festival de tota la Costa Brava centre, ha programat també aquest any diverses actuacions gratuïtes dels il·lusionistes Gonzalo, Alain Denis i Vilarasau al Màgic Park de Platja d’Aro, els passejos marítims de Palamós i Sant Antoni i la plaça del Castell de Calonge, del 28 al 31 de juliol.

Les entrades per als espectacles i el sopar màgic del Mas Falet ja es poden comprar a través de Telentrada.com, amb preus especials fins al 15 de juliol: 80 euros pel sopar i, pel que fa a les gales, 25 euros (adults) i 15 euros (nens).

Dinamització econòmica

El segon Magic Inter Fest va ser presentat ahir pel president de Mas Falet, Andrei Maslak; la directora del festival i dels projectes culturals i d’art de Mas Falet, Anastasia Gnezdilova, i Xevi, com a director artístic del festival. Maslak va dir que la Casa Màgica, el museu de l’il·lusionisme que té Xevi a Santa Cristina d’Aro, té una col·lecció única al món i mereixeria rebre tants visitants com el museu del Barça o el Dalí a Figueres. El projecte de Mas Falet, impulsat per una companyia russa amb més de 20 anys d’experiència en el turisme de negocis, vol ser un important actiu econòmic per a la zona, sobretot fora de la temporada turística, amb uns trenta congressos a l’any i diverses activitats culturals. Mas Falet té dos gran espais polivalents amb capacitat total per a unes 1.200 persones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.