La lírica culinària de Rosa dels Vents mira als EUA

La lírica culinària de Rosa dels Vents mira als EUA

Segons Informa El Punt Avui El cicle Lírica culinària, que dirigeix el xef Enric Herce al restaurant Rosa dels Vents del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d’Aro, comença avui una nova edició estiuenca dedicada a la música i la gastronomia tradicionals dels Estats Units, sota el títol Això és Amèrica. En total, seran sis nits de dimecres –excepte el 4 de juliol, festa nacional nord-americana, que és dijous–, fins al 31 de juliol, amb un Menu of traditional american cuisine concebut per Herce –amanida de col clàssica, gambes criolles, peix espasa a l’estil negre Cajun o pastís de carn Meat Loaf, entre altres propostes– maridat amb diverses actuacions de gospel, rock, blues, jazz i altres músiques afroamericanes. Aquests sopars amb concert comencen sempre a les 9 del vespre.

Aquesta nit hi actuarà La Madam Boogie, un trio de boogie woogie i jazz tradicional de Nova Orleans. El dijous 4 de juliol hi haurà programa doble, amb el grup de rock and roll, rockabilly i country Frank Harvey & The Ratones i el cor Gospel d’Aro, dirigit per José Alberto Aznar.

El 10 de juliol la música serà a càrrec del trio Jazz’t Sing i el 17 de juliol hi haurà més jazz, amb Just Friends Trio. El 24 de juliol hi tornarà el rock clàssic de Frank Harvey & The Ratones, i el 31 clourà el cicle The Jazz Gangs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.