Presentació del llibre “Nous contes dels Guíxols… no aptes pels menors de 17 anys” a la Biblioteca

Presentació del llibre “Nous contes dels Guíxols… no aptes pels menors de 17 anys” a la Biblioteca

Segons Informa Tribuna Ganxona El proper dimecres 19 de juny a les 19:00h, la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit acollirà la presentació del llibre “Nous contes dels Guíxols… no aptes pels menors de 17 anys”, de Mark Russell, escriptor amb un peu a Anglaterra i l´altre a Sant Feliu de Guíxols.

Russell (Londres, 1954) va ser professor d´anglès a Sabadell durant els primers anys de la transició. Després de tornar a Anglaterra i enyorar Catalunya, el 2004 va retornar i va triar la nostra ciutat, establint-se finalment com a resident. L´estimació cap a la ciutat l´han portat a documentar-se i escriure aquests contes, de clar component literari i amb un bon domini del llenguatge, inspirats en la història de Sant Feliu. A banda de comptar amb l´assessorament de l´Arxiu Municipal per aspectes històrics, el llibre està il·lustrat amb dibuixos d´en Narcís Masferrer (Narmas), que acaba de confegir el to irònic i divertit dels contes.

Editat per CCG Edicions (Curbet Edicions), la presentació anirà a càrrec d´Agustí Roldós (llibreter i prologuista del llibre) i la lectura dels contes a càrrec de Jordi Moltó. Es comptarà també amb la presència de l´autor, Mark Russell, i l´editor, Quim Curbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.