El Sant Feliu Fest 2013 torna a les arrels

El Sant Feliu Fest 2013 torna a les arrels

Segons Informa Tribuna Ganxona La 14a edició del Festival es farà a una nova part del pati de la sala TZVR els dies 22, 23, 24 i 25 d´agost.

L´Atzavara torna a ficar en marxa el Sant Feliu Fest, sota la filosofia del “Do It Yourself” que va marcar les seves primeres edicions.
La 14a edició del Festival es farà als exteriors de la Sala TZVR, on es situarà l´escenari amb una carpa, a una part del pati que fina ara estava en desús.
Així doncs, es deixa enrere l´espai port i el seu gran escenari per tornar així a un recinte més petit i proper.

La tornada las orígens del Sant Feliu Fest, inclou també a les bandes que tocaran en aquesta edició. Grups provinents del hardcore, es post-hardcore, el grind-core o el metal, com són B-12 (Terrassa), Yaw (Donosti), Greus (Sabadell-Móstoles) o Trocotombix (València) i la tornada als escenaris dels Hopeful, representants de la “old school” de Sant Feliu de Guíxols, que es tornaran a reunir especialment per aquesta data.

A l´apartament més rocker destaquen grups com G.A.S Drummers (Jerez-Cadiz), que presentaran el seu nou disc “We Got The Light“, The Destroyed Room (Barcelona), The Hardtops (Madrid), Maryland (Vigo), i els ganxons Bullitt que també arribaran al Festival amb un nou disc sota el braç.

Més bandes participants en aquesta 14a edició del Sant Feliu Fest presentaran disc. Aquest seran els Furguson i els Cuello, un grup a mig camí entre el pop i la piscodèlia.

Un altre dels concerts sonats serà el de No More Lies, que després d´un llarg hivern tornen als escenaris ganxons amb noves cançons, les quals es podran escoltar en primícia abans que passin per l´estudi aquest mes setembre.

La quota de grups de les comarques de girona la tanquen els Rot, nova banda dels exLagonsales que posarà la nota punk al cartell.

Diumenge serà el torn del tradicional concert acústic de cloenda amb els Grampoder, vinguts expressament de Santiago de Compostela que amb el seu pop “bon rotllista” posaran el punt final a una nova edició del festival.

Però això no és tot, els organitzadors es guarden un “As a la màniga”, i el 15 de juliol anunciaran el grup que encapçalarà el cartell.

anunciaran el grup que encapçalarà el cartell.
Entrades i abonaments:
Abonament dels 4 dies: 20€
Dijous 22 d’agost (3 grups a la Sala TZVR): 5€
Divendres 23 d’agost (6 grups a l’escenari gran amb carpa TZVR): 12€
Dissabte 24 d’agost (6 grups a l’escenari gran amb carpa TZVR): 12€
Diumenge 25 d’agost (1 grup acústic a la Rambla del Portalet): GRATUÏT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.