L’Espai del Metge i de la Salut Rural tanca per reformes

L’Espai del Metge i de la Salut Rural tanca per reformes

reformes

Segons Informa Tribuna Ganxona En el marc de les obres de millora de la planta 4 del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, s’ha desmuntat l’actual exposició de l’Espai del Metge i de la Salut Rural, que no serà reoberta al públic fins a la inauguració de la nova mostra “Curar-se en salut”, prevista per el darrer trimestre del 2013.

Aquest és un  projecte conjunt entre el Museu d’Història-Espai del Metge i de la Salut Rural i el Museu d’Història de la Medicina de Catalunya, que executa l’arquitecte Dani Freixes i comissaria Alfons Zarzoso, historiador de la medicina i conservador del MHMC.

L’exposició  “Curar-se en salut” explicarà el tresor de la salut, fent palès el cabal de recursos que els ciutadans tenen a l’abast per tal de protegir la salut, mostrant el significat de la feina dels professionals de la salut i assenyalant els camins que s’obren en la lluita contra la malaltia i en la defensa de la salut. Serà una exposició que planteja la idea de salut com a patrimoni individual, com a part de la responsabilitat ciutadana davant la comunitat, amb l’objectiu de promocionar a la ciutadania envers bones pràctiques de salut, així com conscienciar a l’individu de la seva responsabilitat pel que fa a la salut pública.

A banda de l’esmentada exposició, en els propers dies s’iniciaran les obres per a l’adequació de dues sales per activitats i congressos, a la Sala Abat Panyelles ubicada a la mateixa planta 4 del Monestir, espai que antigament ocupava la Biblioteca del Monestir Benedictí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.