Rafael Subirachs inicia una campanya de micromecenatge per finançar la seva obra Nabí

Rafael Subirachs inicia una campanya de micromecenatge per finançar la seva obra Nabí

Segons Informa Tribuna Ganxona El cantant i compositor Rafael Subirachs ha obert una campanya de micromecenatge pels assajos i l´estrena del segon acte “En el mar” de la seva òpera Nabí, basada en el text del poeta Josep Carner.

Les aportacions es poden fer a la plana web de la plataforma de micromecenatge Verkami.

L´autor necessita 33000€, dels quals porta recaptats 1305€, per poder a sufragar els assajos i l´estrena dels cantants del cor i dels solistes.

L’òpera Nabí de Rafael Subirachs versa sobre el text íntegre de l’obra mestra en poesia de Josep Carner i donada la seva grandària es farà per entregues anuals. Enguany l´autor està preparant el Segon Acte que porta com a títol “En el mar” en què hi concorren un cor d´homes i dos solistes, Nabí i Jonàs, baríton i tenor respectivament.

L´estrena tindrà lloc els dies 13 i 14 d´agost de 2013 a Sant Feliu de Guíxols dins els actes commemoratius del cinquantanari del Festival de la Porta Ferrada. També hi han plantejades representacions a Vic, Manresa i Lleida. No obstant això, les tres actuacions fora de les dues de Sant Feliu de Guíxols estarien pendents dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya que, com sabeu, el govern no ha pogut fer aprovar encara.

Podeu consultar tota la informació sobre l´òpera de Rafael Subirachs a la plana web: www.nabionline.com. També podeu fer les vostres aportacions econòmiques i així col·laborar amb el projecte clicant aquí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.