Amelie grava un videoclip a Santa Cristina

Amelie grava un videoclip a Santa Cristina

Segons Informa El Punt Avui El grup de pop-rock Amelie ha gravat a Santa Cristina d’Aro un videoclip, el segon del seu nou disc És el moment. Es tracta de la cançó Deixa’m volar, el tema més disco del nou treball que es va publicar la tardor passada.

El videoclip, dirigit per Enrique Moreno i Arnau Miguel, es va rodar fa unes dies a una casa de Santa Cristina d’Aro. Allà s’hi va representar una festa de tipus americana: “És una casa plena de gent amb un DJ punxant i nosaltres tocant, una festa sana en què els joves s’ho passen bé”, va explicar Marcel Selva, bateria del grup. Segons va detallar, el videoclip narra la història que explica la cançó: “Una nit de festa, una parella jove es coneix i s’enamora.” L’enregistrament va comptar amb la presència d’un centenar d’extres. El clip es podrà veure a partir del final d’aquesta mateixa setmana al lloc web del grup www.amelie.cat i a les diverses xarxes socials.

Precisament un dels membres de la banda, el baixista, Edgar Regincós, és de Santa Cristina d’Aro. La gravació al municipi de l’Empordà es va fer un vespre i es va allargar fins a la matinada. Es va complementar amb escenes gravades a Terrassa. A banda de Selva i Regincós, la resta del grup està format per Àlex Pla (veu), Carles Ribes (veu i guitarra) i Albert Segú (guitarra). Cinc joves que han generat un autèntic fenomen de fans i que han aconseguit situar el seu nou disc entre els més venuts a tot l’Estat, van ser tres setmanes número 1. Els seus videoclips superen amb diferència les 100.000 visites a Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.