Taller de Viquipèdia a la biblioteca municipal de Sant Feliu de Guíxols

Taller de Viquipèdia a la biblioteca municipal de Sant Feliu de Guíxols

Segons Informa Tribuna Ganxona El proper dijous 9 de maig la Biblioteca organitza un Taller de Viquipèdia amb l´objectiu de conèixer el funcionament “per dins” de la Viquipèdia i de promoure la creació d´articles relacionats amb Sant Feliu de Guíxols.

El taller es farà en dos horaris: al matí de 10:00h a 13:00h al 1r pis de la Casa Palet (servei d´Educació), orientat a treballadors municipals, i  a la tarda, orientat a la ciutadania a la tarda de 16:00h a 19:00h a la sala d´actes de lqa biblioteca.

Les places seran limitades i cal inscripció prèvia per poder participar al curs per correu electrònic a biblioteca@guixols.cat

Viquipèdia s´ha convertit en una font d´informació molt popular i consultada: és l´enciclopèdia creada per i per als ciutadans, i l´edició en català està creixent de manera significativa. A més, actualment té molts mecanismes d´autocorrecció i control, és a dir de fiabilitat. A més, com a viquipedista pots EDITAR i CORREGIR els errors que trobis, mantenint la rigurositat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.