Sis empreses aspiren a dirigir Porta Ferrada

Segons Informa El Punt Avui Sis empreses s’han presentat al concurs que va obrir l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per privatitzar la gestió del festival de la Porta Ferrada, el més antic de Catalunya. Segons va valorar ahir el vicealcalde, Pere Albó, es tracta d’empreses de nivell i això farà que la qualitat de la programació del festival estigui “garantida”. “Volíem fomentar la sana competència entre les grans empreses productores de Catalunya i crec que ho hem aconseguit”, va manifestar Albó.

Els tècnics del consistori valoraran en els pròxims dies les diferents ofertes i la intenció és presentar la programació del festival a mitjan maig. El municipi ha limitat la seva aportació a 400.000 euros i en privatitzarà la gestió, de manera que l’empresa promotora posarà la resta de diners per fer realitat les actuacions, i assumirà el risc de les pèrdues o els possibles beneficis que generin.

Per Albó, l’assignatura pendent dels festivals d’estiu de la Costa Brava –Castell de Peralada, Jardins de Cap Roig de Calella i Porta Ferrada– és establir aliances per tal de promocionar-se sota una única marca com “el festival de referència a Europa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.